HTML

ingatlanturista

Kistarcsán családi ház eladó. Érdekes és vicces történetek ingatlan eladáskor ingatlanturisták és egyebek

Friss topikok

Lakást keresek Budapesten.

2021.10.11. 15:27 Ingatlanturista

Lakás keresek Budapesten, magánszemélyként.

Belső kerületekben, kivéve a V. és VIII. kerületet, elsősorban utcai és emeleti érdekel, legalább komfortos lakás.

Méret és ár? Inkább az ár a döntő: jelenleg 20 milió alatt keresek.

Tartva az "hely" szellemét, csak magánszemélytől, tulajdonostól fogadok megkeresést!

Kezdjük így:

enmostlakastkeresek@gmail.com

 

 

Szólj hozzá!

2.45 mp

2014.07.05. 21:42 Ingatlanturista

igen volt aki ennyi idő alatt nézte meg a házat. Ebben benne volt köszönés, kézfogás, a ház körbe járása, majd bent, és elköszönés

Egyetlen mondta hangzott el kérdésemre:

- Elnézést kérdeznének valamit a házról? - kérdeztem miközben már a kapu felé tartottak kifelé.

- Semmi sietünk, mert még ma 16 házat nézünk meg a maguké után.

Picit elgondolkodtam. Benéztem a kukatároló mellé ott volt a hólapát, agyon csapjam az ingatlanost vagy ne? mi értelme van 17 db házat megnézni egy nap? mi marad meg belőle?

„ö az a kék ház a piros szobával, ahol az az aranyos palota pincsi kutya volt, és ahol a pince bla-bla-bla.”

 

 

ellenben a kép a váloságot mutatja.

226m2 emeleten 4szoba, befejezésre váro furdoszoba és mellékhelységel, foldszinten amerikai konyha és egy nappali nincs piros szoba, és a kutya jön velunk. Elado családi ház a www.ingatlanturista.hu oldalon több kép és info.DSCN0135.JPG

semmi értelme,mert nem emlékszik egyikre sem. Persze a kollega adja alá a lovat,mert megnézni ingyen van és hátha nála vesznek. Vagy tudod mi a címlista kiadás titka?

Szólj hozzá!

Címkék: eladó ingatlanturista kistarcsán csaladiház

raklap, lakberendezés

2014.07.01. 07:57 Ingatlanturista

Az alábbi képen kettö raklap butor láthatunk, sajnos az egyik csak felismerhetö a kis pad. Pedig rettentöen formás franciaágyat is lehet ebböl kis költségvetéssel kreálni.

P1010031.JPG(az elötérben a franciaágy, ajton túl a kis pad.)

Recept:

végy 8 db raklapot. kb ilyet 

 

Ennyi, kis pakolgatás és kész is. a padhoz kellett furész is, és aznap begyujtottunk a kandaloba is,mert a maradékot gyujtosnak használhattuk. :) igen ebben az eladó házban van egy kandallo amit a www.ingatlanturista.hu oldalon meglehet nézni, vagy ha tetszik személyesen is.

Szólj hozzá!

Címkék: eladó lakberendezés raklap butor csaladiház

az ingatlanturista valaki olyasféle

2014.06.16. 21:50 Ingatlanturista

Aki igazából nem akar ingatlant venni csak járkál, mert ráér. Előfordulása főleg hozzá nem értő ingatlanos közelben van. Mert az ingatlanos biztatja megnézni ingyen, van.

Szolok nem így van. Előtte takarítok, utána is, mellette elveszed a szabadidőm, így nincs ingyen, főleg nekem nem. Én eladni szeretném a házat.

Az ingatlanturista nem kérdezz, ha még is, akkor oltári butaságot. Egyik kedvencem volt, aki végig járta a kertet, majd jelentöségteljesen oda jött és a következő pár beszéd zajlott le:

-       Mond, csak miért van kupi a szomszéd kertjében? –kérdezi a vevő jelölt.

-       Mondom, mert dolgozik és hétvégén vág füvet , szóval nincs ott kupi csak ideje nincs.

 

És ezzel letudta az összes kérdést a házról. Nem érdekelte a fal vastagsága, sem a vakolat hogy mosható, és miért repedt a plafon, semmi, csak a szomszéd levágatlan füve. majd még járkált 15 percig, és elment.

 

Szombaton ebéd után fűnyiró hangját halottam s átköszöntem a szomszédnak. Szomszéd kertje rendben, házról továbbra sem tud semmit. Nem értem ennek mi értelme volt…

Szólj hozzá!

Címkék: eladó ingatlanturista rossz ingatlanos kistarcsán

hirekben bullshit

2014.06.12. 07:08 Ingatlanturista

Mindig mosolygok mikor hallom az egyik nagyobb ingatlan iroda igazgatóját nyilatkozni:

„Megint csökkentek az árak nem tudjuk hol a vége az ingatlan piaci árcsökkenésnek”

            Persze hogy csökkentek az árak mikor a kedves kollegák ha rövid időn belül nem megy el az ingatlan rögtön árcsökkentést javasolnak. Nekik mindegy hogy 10 millió vagy a 9,2 millió 3%* vagy több százalékát kapják meg, mert neki arányaiban kevesebb a veszteség mint az eladónak. Persze nehéz egy olyan piacon dolgozni ahol az ingatlanok nagy százaléka kiesik pl. a deviza hitel miatt, a többi végtörlesztett, és sorolhatnám.

 Amúgy meg: pont az a véleményem, mint egy kedves ismerősnél, hogy egy hónap alatt gyorstalpalón nem lehetsz pénzügyi szakember, megette a fene az egészet ahol egy hónap alatt szakmát tanulsz és dolgozol benne

*Vagy ennél több, de ezt nem firtatom.Kizárólagos szerződés jutaléka (százalék) Általános szerződés jutaléka (százalék)
Balla Ingatlanirodák 2,5 3,0
CDCI 3,0* 4,0*
Dr. Makkos 2,5 4,0-4,5
Duna House 3,0* 5,0
Openhouse 3,4 4,2
Otthon Centrum 3,5* 5,0

Szólj hozzá!

Ki vagyok....

2014.06.04. 08:07 Ingatlanturista

Lett nekem egy honlapom meglepő módon www.ingatlanturista.hu címmel.

Árulok egy házat s jöttek már ingatlanturisták elegen, én eladni szeretném inkább. Elegem van azokból az ingatlanosokból, aki felhívnak, hogy van érdeklődő a házra kimennék:  hogy neki már most lenne rá érdeklődője, de előbb kijönne egyedül megnézni a lakást, utána hozza az érdeklődőt. No, őket sem látjuk többet, vagyis akkor járunk jól, hanem látjuk,mert ők a legjobb ingatlanturista szállítók.

Milyen dolog már hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot? Persze egy kezdő ingatlan irodának szüksége van címekre, ezért kell az ingatlanod az adatbázisba. Egy országos hálózatnál pedig az kapja a pénz egy részét aki felvitte az ingatlant s az is kap aki kihozza. Meg az iroda.

 Te pedig pislogsz, amikor kiérkezik az ingatlanos fogalma sincs az ingatlanról mert másik városból vagy irodából jött, kezében egy cím lista, és a házról semmit nem tud,te pedig segítesz a borsos díjért eladni: neki. Ö persze kap pénzt, te pedig dolgozol.

 

 

A blognak két célja lenne, egyik eladni a házam, másik elmesélném milyen kétségbe ejtő helyzet ingatlanossal kezdeni, és kik az ingatlanturisták.

Ui. Vannak bár igen kevesen akik jók a szakmájukban, tőlük elnézést az általánosításért, de nekünk inkább a rossz jut...

Szólj hozzá!

Címkék: eladó bemutatkozas ingatlanturista

Hamarosan kiderül...

2014.05.16. 21:50 Ingatlanturista

Hamarosan kiderül, ki vagy mi az ingatlanturista...visszasz%E1ml%E1l%E1s1.gif

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása