HTML

ingatlanturista

Kistarcsán családi ház eladó. Érdekes és vicces történetek ingatlan eladáskor ingatlanturisták és egyebek

Friss topikok

az ingatlanturista valaki olyasféle

2014.06.16. 21:50 Ingatlanturista

Aki igazából nem akar ingatlant venni csak járkál, mert ráér. Előfordulása főleg hozzá nem értő ingatlanos közelben van. Mert az ingatlanos biztatja megnézni ingyen, van.

Szolok nem így van. Előtte takarítok, utána is, mellette elveszed a szabadidőm, így nincs ingyen, főleg nekem nem. Én eladni szeretném a házat.

Az ingatlanturista nem kérdezz, ha még is, akkor oltári butaságot. Egyik kedvencem volt, aki végig járta a kertet, majd jelentöségteljesen oda jött és a következő pár beszéd zajlott le:

-       Mond, csak miért van kupi a szomszéd kertjében? –kérdezi a vevő jelölt.

-       Mondom, mert dolgozik és hétvégén vág füvet , szóval nincs ott kupi csak ideje nincs.

 

És ezzel letudta az összes kérdést a házról. Nem érdekelte a fal vastagsága, sem a vakolat hogy mosható, és miért repedt a plafon, semmi, csak a szomszéd levágatlan füve. majd még járkált 15 percig, és elment.

 

Szombaton ebéd után fűnyiró hangját halottam s átköszöntem a szomszédnak. Szomszéd kertje rendben, házról továbbra sem tud semmit. Nem értem ennek mi értelme volt…

Szólj hozzá!

Címkék: eladó ingatlanturista rossz ingatlanos kistarcsán

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanturista.blog.hu/api/trackback/id/tr756278628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása