HTML

ingatlanturista

Kistarcsán családi ház eladó. Érdekes és vicces történetek ingatlan eladáskor ingatlanturisták és egyebek

Friss topikok

Ki vagyok....

2014.06.04. 08:07 Ingatlanturista

Lett nekem egy honlapom meglepő módon www.ingatlanturista.hu címmel.

Árulok egy házat s jöttek már ingatlanturisták elegen, én eladni szeretném inkább. Elegem van azokból az ingatlanosokból, aki felhívnak, hogy van érdeklődő a házra kimennék:  hogy neki már most lenne rá érdeklődője, de előbb kijönne egyedül megnézni a lakást, utána hozza az érdeklődőt. No, őket sem látjuk többet, vagyis akkor járunk jól, hanem látjuk,mert ők a legjobb ingatlanturista szállítók.

Milyen dolog már hazugsággal kezdeni egy kapcsolatot? Persze egy kezdő ingatlan irodának szüksége van címekre, ezért kell az ingatlanod az adatbázisba. Egy országos hálózatnál pedig az kapja a pénz egy részét aki felvitte az ingatlant s az is kap aki kihozza. Meg az iroda.

 Te pedig pislogsz, amikor kiérkezik az ingatlanos fogalma sincs az ingatlanról mert másik városból vagy irodából jött, kezében egy cím lista, és a házról semmit nem tud,te pedig segítesz a borsos díjért eladni: neki. Ö persze kap pénzt, te pedig dolgozol.

 

 

A blognak két célja lenne, egyik eladni a házam, másik elmesélném milyen kétségbe ejtő helyzet ingatlanossal kezdeni, és kik az ingatlanturisták.

Ui. Vannak bár igen kevesen akik jók a szakmájukban, tőlük elnézést az általánosításért, de nekünk inkább a rossz jut...

Szólj hozzá!

Címkék: eladó bemutatkozas ingatlanturista

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanturista.blog.hu/api/trackback/id/tr236264282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása